JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Stippeltje | 12 juli 11.00
Stippeltje is al 131 jaar lang een verfstip op het schilderij 'Sterrennacht' van Vincent van Gogh. Ze mag niet bewegen en ze is zo klein dat bijna niemand haar ziet. Op een dag heeft ze er genoeg van en stapt ze uit het schilderij om de wereld te ontdekken. Ze wil eindelijk een ster worden. Maar dat kan natuurlijk niet zomaar, want wat zal de directeur van het museum daarvan vinden?

'Stippeltje' is een lieve voorstelling met nieuwe liedjes over Vincent van Gogh, beeldende kunst en trots zijn op jezelf, hoe klein je ook bent. Duur: ca. 40 minuten.

LET OP! Vermeld bij het bestellen van je kaartje in het veld opmerkingen over hoe veel huishoudens jouw bestelde aantal kaartjes is verdeeld en hoe veel personen er per huishouden komen. Bestel je bijvoorbeeld 5 kaartjes, 2 voor opa en oma en één voor een gezin van 3 personen, noteer dan '2 huishoudens (2 + 3)'.

Bij de kaartprijs inbegrepen is voor de kinderen limonade en iets lekkers en een waterijsje na afloop. Voor volwassenen is 1 consumptie inbegrepen.

Klanten die dit artikel kochten, hebben ook het volgende gekocht: