Mangrove nieuwtjes

07-09-2018

Open repetitie voor 18+ amateurgroep

Voor de nieuwe voorstelling die we met de 18+ amateurgroep gaan maken, houden we op woensdag 3 oktober een open repetitie.

Op deze avond ga je met wat leuke spel- en kennismakingsoefeningen aan de slag en is het de uitgelezen kans om Mangrove, de regisseur en je medespelers te leren kennen.

 

Deelname aan deze avond is gratis, je kan je hierna direct inschrijven voor de productie. De repetities hiervoor starten op woensdag 10 oktober en zijn elke woensdagavond van 19.30-21.30 m.u.v. de schoolvakanties.

 

Je kan je opgeven voor deze open repetitie door te mailen naar info@theatergroepmangrove.nl 

08-06-2018

Dernière Atalanta

Na vijf succesvolle seizoenen sluit Theatergroep Mangrove ‘Atalanta’ af. De eerste professionele voorstelling van het gezelschap, die in juni 2013 in première ging heeft de afgelopen jaren op vele middelbare scholen en in theaters door het hele land gespeeld. Een tournee waar je u tegen zegt. Nu nadert dit stuk haar dernière en jij kunt erbij zijn. Het is je aller-, allerlaatste kans!

Over de voorstelling:Drie acteurs spelen de Griekse mythe over het meisje dat door haar ouders, de Koning en de Koningin, in het bos wordt achtergelaten omdat zij enkel een zoon wilden. Atalanta wordt opgevoed door beren en leert te overleven in het bos. Wanneer ze vele jaren later terugkeert naar het paleis willen haar ouders nog altijd niets van haar weten. Het Koninklijk paar heeftechter wel een probleem dat dringend moet worden opgelost. Atalanta’s berenmanieren komen daarbij wel erg goed van pas. Wanneer Atalanta later ook nog verliefd wordt op de jonge Hippomene, lijken haar ouders toch bereid te zijn hun dochter weer in de familie toe te laten. Hippomene zal alleen wel moeten laten blijken dat hij een geschikte troonopvolger is.Atalanta krijgt te maken met afschuw, verraad en bedrog.

Ondertussen wil het tussen de drie acteurs ook maar niet boteren. De onderlinge spanningen en de strijd over wie de mooiste rol heeft en de beste is komen de voorstelling bepaald niet ten goede.

Een humoristische vertelling van de Griekse mythe in sneltreinvaart.

Deze voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar.

Datum: 16 juni 2018
Aanvang: 20.00
Duur voorstelling: circa 60 minuten, daarna een afterparty in Islemunda. 
Entree voorstelling: €7,50
Kaarten: http://www.islemunda.nl/voorstelling/atalanta-mangrove

Let op: voor de dranken op de afterparty kan alleen met cash betaald worden. 
Frisdrank: €1
Bier/wijn: €1,50
Wij verzorgen de hapjes!

15-01-2018

Nieuw traject voor de amateugroep 18+

Op 7 februari starten we met een nieuw traject voor de amateurgroep 18+. Hiervoor zoeken we nog spelers.

In 13 lessen werk je met een regisseur naar een korte voorstelling toe. Je speelt niet alleen mee in de voorstelling, maar heb ook eigen inbreng.

 

Kijk voor meer informatie en aanmelden onder het kopje 'amateurgroep'. 

15-01-2018

Mangrove spelers gastrol in Fresh voorstelling Maas Podium

Aron en Annemieke Elstak, beiden werkzaam voor Mangrove, zijn uitgenodigd door het Maas Podium om een éénmalige theaterbeleving te maken in het kader van de Fresh avonden. Op 9 maar staan ze met hun eigen evenement genaamd OVERLIEVEN in het Maas Podium. Diverse Mangrove spelers, zowel van de amateurgroep als van de professionals zullen hier hun medewerking aan verlenen. Het wordt een evenement wat je zeker niet wilt missen.

 

Voor meer informatie en kaarten kijk op: https://www.maastd.nl/voorstelling/fresh-aron-annemieke/

02-08-2017

Theatergroep Mangrove mag weer de voorstelling voor het Witte bedjesfeest 2017 gaan maken

Met veel plezier hebben wij de opdracht gekregen van Gemeente Rotterdam om de grote Sinterklaasvoorstelling voor het Witte Bedjesfeest 2017 te gaan maken. Deze voorstelling zal te zien zijn op 24 november 2017 in de grote zaal van theater Zuidplein.

 

Dit is altijd een enorm leuk en groot project voor ons, waar alle acteurs met veel liefde aan meewerken.

 

Mocht u interesse hebben om de voorstelling te boeken, dan is dit zeker mogelijk.

De voorstelling duurt circa 1,5 uur en wordt gespeeld door de professionele acteurs van Mangrove.

Voor meer informatie kunt u mailen naar boekingen@theatergroepmangrove.nl