CORONAPROGRAMMERING IN DE ZOMER

 

Koop hier  je kaartjes voor de coronaprogrammering!

 

ELEKTRA

In het najaar in reprise: de lovend ontvangen voorstelling 'Elektra'. Theatergroep Mangrove maakt met deze voorstelling een rauwe, aangrijpende en muzikale bewerking van de Griekse tragedie. Met een strakke vormgeving en ijzersterk spel grijpt deze voorstelling je bij de strot. Mangrove maakt klassiekers toegankelijk voor iedereen door ze herkenbaar, humoristisch en snel te maken.

Regisseur Annemieke Elstak verweeft op onverwachte wijze de coronaproblematiek in het eeuwenoude verhaal. Innemend, verrassend en ontroerend. Adviesleeftijd: 15+ 

Cast: Derk Oudshoorn, Annemieke Elstak, Daniëlle Meijboom, Aron Elstak, Raffello Oostburg
Tekst: Michelle van Daalhoff

Een bezoek aan Elektra is veilig en volledig coronaproof, in een intieme setting.

Kaartprijs: €16,50 inclusief een drankje dat u mee mag nemen naar de voorstelling.
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Theatergroep Mangrove zal in juli en augustus haar intrek nemen in het tijdelijke Theaterpand Delfshaven aan de Mathenesserdijk 293.  Al onze voorstellingen vinden hier plaats! De kaartverkoop is gestart op www.theatergroepmangrove.nl

 

Alle voorstellingen en activiteiten zijn volledig coronaproof en worden uitgevoerd binnen de gestelde richtlijnen van het RIVM. Mangrove heeft veel extra maatregelen getroffen om zowel publiek als medewerkers veilig en verantwoord de voorstelling te laten beleven. Daarom zijn er voor elke voorstelling maximaal 40 kaarten in de verkoop en gaat het publiek gefaseerd de zaal in. Alle voorstellingen zijn zonder pauze.

 

------------------------------------------------------------------

Mangrove doet de klassiekers op 1,5 meter:
Romeo en Julia

4 juli (20.30), 5 juli (14.30 en 20.30), 10 juli (20.30), 11 juli (20.30), 12 juli (14.30)

 

De acteurs van Mangrove onderzoeken samen met het publiek hoe dit aloude verhaal gespeeld kan worden op 1,5 meter afstand. Zoenen, vechten, trouwen... kan dat in het coronatijdperk?

Ontzettend romantisch natuurlijk, sterven voor de ware liefde, maar... wisten Romeo en Julia wel wat er van hun huwelijk gekomen was? De acteurs van Mangrove houden er allemaal hun eigen mening op na. Het klassieke verhaal over de jonge geliefden Romeo en Julia in een typisch Mangrove-jasje: hilarisch en snel, zoals je het nog nooit eerder zag. Geschikt vanaf 12 jaar.

 

Duur van de voorstelling: ca. 75 minuten
Bij de kaartprijs is 1 consumptie p.p. inbegrepen.


Concept: Annemieke Elstak en Derk Oudshoorn
Regie: Annemieke Elstak

Tekst: Michelle van Daalhoff
Cast: Derk Oudshoorn, Aron Elstak, Annemieke Elstak, Dylan Knoop, Kiona Spiering

 

------------------------------------------------------------------

Mangrove doet de klassiekers op 1,5 meter:
Elektra

18 juli (20.30), 19 juli (14.30 en 20.30), 24 juli (20.30), 25 juli (20.30), 26 juli (14.30)

 

De acteurs vertellen het verhaal van Elektra in een experiment op 1,5 meter afstand. Mangrove bewerkt de tragedie over de Griekse koningsdochter tot een spannende en aangrijpende voorstelling vol wraak, jaloezie, bloed en plexiglas. Een doorgedraaide familie, een strakke vormgeving en popnummers die je nooit eerder zo hoorde. Geschikt vanaf 15 jaar.

 

Duur van de voorstelling: ca. 75 minuten
Bij de kaartprijs is 1 consumptie p.p. inbegrepen.

 

Concept en regie: Annemieke Elstak
Tekst: Michelle van Daalhoff
Cast: Derk Oudshoorn, Daniëlle Meijboom, Annemieke Elstak, Aron Elstak, Raffello Oostburg

 

------------------------------------------------------------------

 

Kindervoorstellingen
Assepoes! (7+)

 

15 juli (13.30), 22 juli (13.30), 29 juli (13.30)

Mangrove bewerkt het klassieke sprookje Assepoester tot een grappige, snelle en muzikale voorstelling voor kinderen vanaf 7 jaar, maar zeker ook voor ouders! Dit kleurrijke, Rotterdamse sprookje is geschikt voor de hele familie en voor de kinderen zijn limonade, iets lekkers en een waterijsje na afloop bij hun kaartje inbegrepen. Voor ouders is 1 consumptie bij de kaartprijs inbegrepen.

 

Duur van de voorstelling: ca. 60 minuten.

 

Regie: Annemieke Elstak
Cast: Dylan Knoop, Aron Elstak, Barbara Droog, Annemieke Elstak

 

------------------------------------------------------------------

 

Kindervoorstelling
Stippeltje (4+)

8 juli (13.30), 12 juli (11.00), 21 juli (11.00 en 13.30), 26 juli (11.00)

Stippeltje is al 131 jaar lang een verfstip op het schilderij 'Sterrennacht' van Vincent van Gogh. Ze mag niet bewegen en ze is zo klein dat bijna niemand haar ziet. Op een dag heeft ze er genoeg van en stapt ze uit het schilderij om de wereld te ontdekken. Ze wil eindelijk een ster worden. Maar dat kan natuurlijk niet zomaar, want wat zal de directeur van het museum daarvan vinden?

'Stippeltje' is een lieve voorstelling met nieuwe liedjes over Vincent van Gogh, beeldende kunst en trots zijn op jezelf, hoe klein je ook bent. Duur: ca. 40 minuten. 

 

Bij de kaartprijs inbegrepen is voor de kinderen limonade en iets lekkers en een waterijsje na afloop. Voor volwassenen is 1 consumptie inbegrepen.

 

Concept: Annemieke Elstak

Tekst: Michelle van Daalhoff
Cast: Aron Elstak, Derk Oudshoorn, Annemieke Elstak

 

-----------------------------------------------------------------------

 

Naast de voorstellingen biedt Mangrove ook activiteiten aan voor amateurspelers en liefhebbers. Zo zijn er SPEEL!-avonden waarbij iedereen op de vloer mag improviseren onder leiding van een regisseur en is er SPOT ON!, het Open Podium waar iedereen zijn talent mag laten zien.

 

Theatergroep Mangrove verkeert, net als vele andere gezelschappen, in zwaar weer. Om het volgende theaterseizoen te halen, is een actiecampagne gestart op www.voordekunst.nl.

Doneren is mogelijk in ruil voor theatrale tegenprestaties.

 

 

Foto: Katalin Vos
Foto: Katalin Vos