Vanaf seizoen 2020-2021 produceert Theatergroep Mangrove ook voorstellingen voor het Primair Onderwijs. 

Na jarenlang voor het Voortgezet Onderwijs te hebben gespeeld, breidt Mangrove uit en bieden zij bewerkingen van klassiekers aan voor de bovenbouw van de basisschool. 
In dit seizoen 2020-2021 komt Mangrove met twee voorstellingen uit: 'Het meisje dat geboren was om tegen te werken', een bewerking van de Griekse tragedie 'Antigone', en 'Het meisje dat zo sterk was als een beer' naar de mythe 'Atalanta'. Beide tournees worden gepland door impresariaat Buro Bannink.

 

Programmeurs en docenten zeggen over de jongerenvoorstellingen van Mangrove:


"De voorstelling raakt je hart, komt echt aan en is heel goed op het niveau van jongeren geschreven. Mooie vertaalslag van de het oude verhaal. Met simpele middelen en een enorm spelvuur wordt de voorstelling heel geloofwaardig neergezet. Ik denk dat dit jongeren heel erg zal inspireren. Ook heel geschikt om bij jeugtheaterscholen aan te bieden"

 

"Niet alleen de leerlingen vonden het geweldig, ook wij als docenten hebben genoten. Ik had hem moeiteloos nog een keer kunnen zien."

"Hele sterke verrassende voorstelling voor het gehele VO, ongeacht niveau"

 

"Mythisch thema is met veel humor en gebruikelijke taal gebracht!"

 

"Mooie, aansprekende vorm voor de doelgroep, snel, serieuze inhoud met humor gebracht, goede acteurs, boeit van begin tot eind."