Witte Bedjes Sinterklaasfeest

In het voorjaar van 2018 heeft de Gemeente Rotterdam de organisatie van het jaarlijkse Witte Bedjes Sinterklaasfeest overgedragen aan Theatergroep Mangrove.

Al jaren is Mangrove verantwoordelijk voor het maken van de speciale sinterklaasmusical in Theater Zuidplein, maar vanaf 2018 organiseert het gezelschap ook een deel van de Rotterdamse intocht van Sinterklaas! Tijdens de officiële intocht zijn er twee grote schepen van de bekende rederij Spido, waarop kinderen meevaren met een verstandelijke of lichamelijke beperking of chronische ziekte. 

 

Ieder jaar maakt Theatergroep Mangrove een vrolijke en kleurrijke sinterklaasvoorstelling speciaal voor deze doelgroep. Aan het einde van de show komen Sinterklaas en zijn Pieten langs en mogen alle bezoekers een handje geven en met Sinterklaas op de foto. Bovendien krijgt iedereen in de zaal en op de Spido een goodiebag mee met lekkers en leuke dingen. 

 

De voorstelling wordt gespeeld door de professionele acteurs van Mangrove. Tevens worden er ieder jaar spelers van de amateurgroep uitgenodigd om ook een rol te vertolken.  Voor veel Mangrovers en voor het publiek is het Witte Bedjes Sinterklaasfeest één van de hoogtepunten van het jaar! 

 

Cast en creatives:

 

Regie en script: Annemieke Elstak-van der Linde

Muzikale leiding en liedteksten: Aron Elstak

Choreografie: Barbara Droog

Regie-assistent: Dylan Knoop

Productie en techniek: Nigel Donker

Stagair techniek: Omar Elstak

 

Cast: Saffira Ben Hammouda, Dylan Knoop, Barbara Droog, Aron Elstak, Vera Visser-de Mol, Melanie Neeleman, Annemieke Elstak, Niek van der Deijl en Norah Bouwheer

Sponsoren Witte Bedjes Sinterklaasfeest

Zo'n groot project voer je niet zomaar uit. Daarom zijn wij ongelooflijk blij met de steun die wij hebben ontvangen van alle partijen, die ons hebben geholpen met bijvoorbeeld producten voor in de goodiebags. Wij zijn heel blij dat deze mooie bedrijven ons evenement zo'n warm hart toedragen. En in het bijzonder onze trotse hoofdsponsor Albert Heijn, aangevoerd door AH Lloydkwartier Rotterdam. Zij houden samen met AH Vierhavenstraat, AH Vasteland, AH Mathenesserplein en AH Nieuwe Binnenweg van 15 oktober t/m 15 november een statiegeld inzamelactie voor onze goodiebags en donoren heerlijke kruidnoten en mandarijnen.

 

 Hoofdsponsor Albert Heijn 

HOOFDSPONSOR ALBERT HEIJN

     

BOEKHANDEL DONNER ROTTERDAM

 

              

WICKY                    

                              

                             

VAN HOORNE ENTERTAINMENT

 

Making of

Benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe gaat? Bekijk hieronder de 'Making Of' van het Witte Bedjes Sinterklaasfeest 2018!

 

                           

Stichting Theatergroep Mangrove heeft voor het Witte Bedjes Sinterklaasfeest 2018 financiële steun mogen ontvangen van