Intensieve speltraining

Seizoen 17-18

Na twee jaar voorstellingen gemaakt te hebben met de amateugroep 18+ gaan we het komende jaar een intensieve speltraining starten.Hieronder vind je daarover meer informatie. 

 

Het jaar wordt in 2 delen gesplitst. Het eerste deel gaan we intensieve speltraining doen. Dit houdt in dat we de diepte ingaan op spelgebied. We zullen met diverse spelvormen aan de slag gaan, denk aan elementair, improvisatie, fysiek (dit is geen dans). Ook zal ik af en toe andere theatermakers uitnodigen een les te komen geven.

 

Aantal lessen: 13

Duur: 2 uur

Dag: woensdag

Start: 27 september

Einde: 18 januari

Geen les: de herfst- en kerstvakantie van regio Rotterdam.

 

Vanaf februari starten we dan met het maken van een presentatie (maximaal een uur) aan de hand van bestaande theaterteksten. Dit kunnen klassieke teksten zijn zoals Shakespeare of modern repertoire. Dit alles uiteraard in een modern en humoristisch Mangrove jasje gestoken en bijvoorbeeld met een route door het hele theater.

 

Aantal lessen: 13

Duur: 2 uur

Dag: woensdag

Start: 1 februari

Einde: n.n.b. afhankelijk van het presentatieweekend.

Geen les: de voorjaars- en meivakantie van regio Rotterdam.

 

De kosten voor het gehele  pakket bedragen €300 excl. 21% btw (voor iedereen boven de 21 jaar). Deze prijs geldt als je het gehele pakket in één keer aanschaft. Let op, je kan deze kosten afboeken bij je inkomsten belasting als cursus/scholingskosten (ook als je geen ondernemer bent).

 

Wil je een halfjaar meedoen dan betaal je €175 per traject excl. 21% btw. Indien je niet in één keer het hele pakket aanschaft en toch 2 keer een halfjaar wilt deelnemen, betaal je €175 per traject excl. 21% btw. 

 

Let op: Je kan je wel alleen inschrijven voor het eerste halfjaar, maar niet alleen voor het tweede halfjaar. Dit i.v.m. de ontwikkeling van de groep door de lessen.

 

De groep is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar en bij een minimaal aantal deelnemers van 10 gaat het traject van start. We bekijken dus in december of we ook genoeg deelnemers hebben voor het tweede traject in het voorjaar. Als dit niet het geval is en je wel het gehele pakket hebt aangeschaft ontvang je dus de helft van het geld retour.

 

Betalen in termijnen is uiteraard mogelijk, geef dit bij aanmelding aan.

 

Aanmelden kan tot 15 september door te mailen naar info@theatergroepmangrove.nl

Let op: door te mailen dat je mee wilt doen, gaan we een schriftelijke overeenkomst aan en ben je dus verplicht het deelnamegeld te voldoen.

 

Een leuke bijkomstigheid als je bij de amateurgroep van Tg Mangrove speelt is dat je gevraagd kan worden om mee te doen aan projecten van de professionele groep.