Theatergroep Mangrove werkt niet alleen aan eigen projecten, maar ontwikkelt op verzoek ook workshops en voorstellingen voor instanties en particulieren. Mangrove beschikt over een zeer uitgebreid bestand aan acteurs, docenten en makers en heeft voor ieder project de juiste mensen met de juiste expertise.

 

Een kleine greep uit de projecten die we de afgelopen jaren hebben gedaan:

 

Week van de Pleegzorg
Speciaal voor de landelijke Week van de Pleegzorg maakte Theatergroep Mangrove een voorstelling op maat. De voorstelling werd gespeeld in Theater Zuidplein en was via livestream te bekijken.

 

Moordspel
Voor het Maasstad Ziekenhuis Rotterdam ontwikkelden we een moordspel. Een interactieve middag als team-uitje, waarbij de deelnemers een moord moeten oplossen. Mangrove ontwikkelde een verhaal en script en het is aan de deelnemers om in teams via het stellen van vragen aan de acteurs clues te verzamelen. Het team dat het beste recherchewerk heeft uitgevoerd en de beste vragen heeft weten te stellen, heeft de meeste punten vergaard en wint daarmee de dag. Een interactieve, spannende en humoristische manier om als personeel nader tot elkaar te komen. Ook geïnteresseerd in dit spel of wilt u een eigen spel laten ontwikkelen? Stuur dan een mailtje naar info@theatergroepmangrove.nl 

 

Inspringtheater
Voor de Rabobank Oss in samenwerking met de Gemeente Oss verzorgde Mangrove 'Pubers en Poen', een interactieve voorstelling rondom het thema 'zakgeld'. Waar moet je als ouder op letten en wat zijn de gevaren voor pubers met zakgeld? Mangrove repeteerde in opdracht verschillende scènes rondom het thema, waarbij ouders in de zaal de voorstelling konden stopzetten en suggesties geven, waarna de scène weer verder ging met het aanbod van de ouder. Op die manier gaf Mangrove inzicht in hoe een bepaalde keuze invloed kon hebben op de situatie, waarna een financieel deskundige met de zaal in gesprek ging over hoe dit specifieke situatie het beste aan te pakken. Deze vorm van inspring-theater kan Mangrove rondom ieder gewenst thema verzorgen. De opdrachtgever kan situaties aandragen waarop Mangrove en de improvisatie-acteurs hun scènes kunnen baseren.

 

Make-A-Wish

Voor Stichting Make-A-Wish, een organisatie die zich ervoor inzet dromen van ernstig zieke kinderen werkelijkheid te laten worden, zodat zij voor een dag hun ziekte kunnen vergeten, ontwikkelde Mangrove een locatieproject in Plaswijck Park. Een vijfjarige jongen die erg fan is van de politie, werd uitgenodigd met de politie mee te lopen. Tijdens het meelopen, kwam het bericht dat in Plaswijck Park dieren uit de dierentuin uit hun kooien waren losgelaten. De acteurs van Mangrove speelden de criminelen, politie en parkdirectie en creëerden voor de jongen een situatie waarin hij kon ervaren hoe het is om bij de politie te zijn. Mangrove heeft een groot hart voor goede doelen en verleent graag haar medewerking aan zulke speciale projecten!

Randprogrammering

Mangrove verzorgt regelmatig randprogrammering rond voorstellingen. Is er een voorstelling of project met een bepaald thema dat u extra glans wilt geven? Vraag dan aan Mangrove welke mogelijkheden er zijn om een theatraal element aan uw speciale gelegenheid toe te voegen. We helpen u meer dan graag! 

 

Heeft u een verzoek of idee en wilt u met ons de mogelijkheden overleggen? Dan vertellen wij u graag vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen.
Stuur ons een mail via info@theatergroepmangrove.nl en dan leggen wij u graag de opties voor!