Vacatures

Vacature: zakelijk leider

Stichting Theatergroep Mangrove is op zoek naar een zakelijk leider voor circa 5 uur per week.

 

Stichting Theatergroep Mangrove is opgericht in 2010. In 2013 maakten we onze eerste professionele voorstelling 'Atalanta' die langs scholen en theaters ging touren. Momenteel hebben we naast 'Atalanta' ook de voorstellingen 'Feeks' en 'Verdwaald in Rotterdam' in de verkoop voor het PO en VO. Momenteel worden deze voorstellingen nog verkocht door een impresariaat, maar vanaf seizoen 16/17 willen we al een deel van de verkoop in eigen beheer gaan doen.

 

Naast de theatergroep valt ook Jeugdproductiehuis Mangrove onder deze stichting. Dit jeugdproductiehuis dat in 2013 werd opgericht maakt voorstellingen met amateurspelers tussen de 10 en 100 jaar. Mangrove is gevestigd in Rotterdam.

 

Mangrove is de laatste jaren flink aan het groeien wat betreft naamsbekendheid en ambitie. Op dit moment zijn we bezig met het opzetten van een groot educatief project waar wij subsidie voor willen aanvragen bij de fondsen voor professionele gezelschappen. Daarnaast krijgen we steeds meer zzp'ers in dienst. Om dit alles te leiden en de zakelijke ondersteuning te geven bij het maken van begrotingen, het schrijven van subsidieplannen, het maken van contracten en het leiding geven aan de zzp'ers zoeken wij een zakelijk leider.

 

De stichting staat onder toezicht van een bestuur en zal samen met de zakelijk en artistiek leiding regelmatig bijeen komen om te vergaderen.

 

In eerste instantie gaan we uit van vijf uren per week. Dit kan in overleg worden ingevuld en veelal kan er vanuit huis gewerkt worden. Rondom de subsidie-aanvragen en start van nieuwe projecten zullen de uren wellicht worden opgeschroefd. Dit alles in overleg en uiteraard tegen een vergoeding per uur.

Het doel van Mangrove is om binnen een paar jaar naar een fulltime werkend gezelschap uit te groeien en we zoeken dan ook iemand die ons daarbij kan ondersteunen.

 

Wat zoeken wij:

- Een zelfstandig werkend zakelijk leider met een HBO/universitair denk- en werkniveau.

- Minimaal 3 jaar ervaring met het schrijven van subsidie-plannen, begrotingen maken, contracten opstellen etc.

- Ervaring als zakelijk leider is een pré.

- Affiniteit met educatief theater.

- Affiniteit met amateurtheater.

- Woonachtig in Rotterdam of omstreken.

- Zzp'er met de mogelijkheid tot factureren.

- Bereid om bij een jong gezelschap waar alles zakelijk nog niet geheel vanzelf loopt aan de slag te gaan.

- Flexibele teamplayer.

- Affiniteit met de werkwijze en visie van Mangrove.

- Bereid om de leiding te nemen op zakelijk gebied.

 

Word je enthousiast van onze ambitities en denk je hierbij te passen en een goede bijdrage aan het Mangrove team te kunnen leveren?

Mail dan voor 20 augustus je CV. en uitgebreide motivatie naar info@theatergroepmangrove.nl t.a.v. Annemieke van der Linde, artistiek leidster.

 

Privé contact met de medewerkers van Mangrove m.b.t. deze vacature wordt niet op prijs gesteld