» Home

Home

WELKOM OP DE SITE VAN THEATERGROEP MANGROVE.

 

Stichting Theatergroep Mangrove is een Rotterdams gezelschap dat professionele voorstellingen maakt voor jeugd en jongeren. De thema's uit de voorstellingen sluiten aan op de belevingswereld van deze doelgroep, maar zijn ook zeer geschikt voor volwassenen. Ook maakt Theatergroep Mangrove voorstellingen op maat. Zo zijn zij al jaren verantwoordelijk voor het maken en spelen van het Witte Bedjes Sinterklaasfeest in opdracht van de gemeente Rotterdam.

 

Mangrove maakt kunst met een begrijpelijk 'K' en heeft als doel theater voor iedereen toegankelijk te maken. Dit doen zij door een flinke dosis humor te gebruiken in hun voorstellingen en klassieke stukken en verhalen een moderne, vaak Rotterdamse draai te geven. Op de pagina Theatergroep Mangrove vind je meer informatie over onze uitgangspunten en voorstellingen.

 

Maar Mangrove doet nog veel meer. Zo hebben zij een amateurgroep waar ze met diverse leeftijdsgroepen voorstellingen maken. Iedereen is welkom bij Mangrove ongeacht leeftijd, geslacht, achtergrond of ervaring. Mangrove wil iedereen die een passie voor theater heeft een plek op een podium bieden. Daarom houden wij ook nooit audities voor onze amateurvoorstellingen, maar mag iedereen zich inschrijven. Als je van acteren, dansen en soms ook zingen houdt en de juiste motivatie hebt, ben je bij Mangrove aan het juiste adres. Op de pagina Amateurgroep vind je meer informatie over de voorstellingen hoe je je kan inschrijven.

 

Tevens verzorgt Mangrove workhops voor alle denkbare doelgroepen. Met een groot aanbod van docenten kunnen zij alle mogelijke workshops verzorgen, éénmalig of voor een langer traject. Dit kan aansluiten op één van onze voorstellingen of op maat ontwikkeld worden. Kijk snel op onze educatie pagina voor ons aanbod.

De docenten van Mangrove zijn zeer ervaren in het ontwikkelen en geven van lessen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

  

Mangrove is gevestigd in Rotterdam en heeft als vaste repetitie locatie Islemunda, het podium van IJsselmonde in Rotterdam Zuid. De voorstellingen van Mangrove speelden eerder ook in het Maas Podium en andere theaters en scholen door het hele land.

 

Neem gauw een kijkje op onze website en maak kennis met Theatergroep Mangrove.

 

Staat er iets niet bij of heeft u vragen? Schroom niet en mail naar info@theatergroepmangrove.nl

 

Mangrove heeft de afgelopen jaren voor zowel de professionele als amateurproducties project subsidie mogen ontvangen van o.a. Gemeente Rotterdam, Prins Bernard Cultuurfonds, Erasmus Stichting en Stichting Elise Mathilde Fonds.