Bestuur

Sinds oktober 2016 hebben we een nieuw en zeer actief bestuur voor onze stichting. 

 

Hieronder stellen de bestuursleden zich voor.

 

Voorzitter Ria van der Linde- Grandia

 

Ik ben Ria van der Linde- Grandia en ik ben voorzitter bij mangrove
Ik woon in Barendrecht en werk in het ikazia zh als kinderlongverpleegkundige.
Ik ben in het bestuur gegaan omdat ik mijn creativiteit graag wil inzetten voor Mangrove.
Mangrove heeft al veel verschillende mooie projecten op haar naam staan, zelf heb ik daar als amateur ook aan mee mogen doen. Tijdens deze voorstellingen zag ik ook wat er allemaal voor komt kijken om een voorstelling goed te laten verlopen en tot een succes te maken. Als bestuurslid wil ik dan ook hand- en spanddoensten verlenen en meedenken over alle projecten.
 
Secretaris Vera Visser-de Mol
 
Mijn naam is Vera Visser-de Mol en ik zit als secretaris in het bestuur van Stichting Theatergroep Mangrove. Mangrove spreekt mij aan, omdat het een jonge en enthousiaste theatergroep is. Het aanbod van Mangrove is divers, waardoor de theatergroep tegemoet komt aan de behoeften van verschillende doelgroepen. De voorstellingen die ik van hen zag, spatten van de energie. Toen er een amateurproject kwam, twijfelde ik geen moment en meldde ik mij aan. Zodoende heb ik in seizoen 15-16 meegespeeld in Café De Rotterdammert. Dit vond ik zo leuk om te doen dat ik ook meespeelde in Camping De Rotterdammert. Omdat ik graag betrokken ben bij een enthousiaste theatergroep als Mangrove heb ik zitting genomen in het bestuur. Zo kan ik Stichting Theatergroep Mangrove niet alleen meemaken als speler, maar kan ik ook op bestuurlijk gebied mijn steentje bijdragen.
 
Penningmeester Dylan Knoop
 

Hallo, ik ben Dylan en ben 23 jaar. In het dagelijks leven geef ik fulltime les in het vak Frans op een middelbare school, zing ik klassiek en bezoek ik veel voorstellingen in m'n vrije tijd. Mijn taak in het bestuur van Mangrove is penningmeester. Ik ken Mangrove nu zo’n drie jaar en heb in twee voorstellingen van de amateurgroep gespeeld. Toen deze bestuursfunctie op m’n pad kwam dacht ik: dat is iets voor mij! Ik was erg benieuwd wat het nou inhield om zo'n theatergroep te hebben en welke werkzaamheden erbij komen kijken om een stichting draaiende te houden . Bovendien vind ik het leuk om te helpen en om na te denken over theater. Met veel plezier speel ik overigens nog voorstellingen en doe ik soms projecten bij Mangrove. Ik hoop de combinatie van spelen en de bestuursfunctie nog een tijd te kunnen doen!

 
Het bestuur van Mangrove
Het bestuur van Mangrove