Amateurgroep

Bij de amateurgroep van Mangrove is iedereen welkom vanaf 18 jaar. Wel of geen ervaring? Dat maakt niet uit, als je theatermaken in alle vormen maar leuk vindt en gemotiveerd bent om wekelijks op de repetitie te verschijnen.

Bij de amateurgroep maken we Rotterdamse voorstellingen. Soms een bewerking van een klassiek verhaal of toneelstuk en soms een totaal nieuw stuk. Alle voorstellingen worden speciaal voor Mangrove geschreven wat betekent dat er altijd gekeken wordt naar wie jij bent als speler en wat je wilt. Bij Mangrove gaan we uit van jouw talent en proberen we dat verder te ontwikkelen. Meestal wordt er in onze voorstellingen ook gewerkt met dans en zang, maar soms werken we alleen vanuit spel.

 

In het verleden hebben we met onze jeugd en jongeren groepen veel bewerkingen van bestaande toneelstukken gemaakt. In het archief vind je deze terug.

 

De sfeer in onze groep is gezellig en veilig, wij vinden het belangrijk dat er naast hard werken en veel leren ook genoeg ruimte is voor plezier.

 

Omdat we deelname aan de amateurgroep graag voor iedereen toegankelijk willen houden houden we het deelnamegeld zo laag mogelijk. Ook is het altijd mogelijk bij ons om termijnen te betalen.

 

In de eerste helft van dit seizoen zijn we begonnen met een lestraject. In 13 lessen kregen de spelers verdieping op de verschillende theatervormen en spelstijlen. Vanaf februari 2018 gaan we een korte voorstelling maken in 12 lessen die we 1of 2 keer zullen spelen in een theater.

Voor dit traject zijn nog plekken. Kijk snel onder het kopje seizoen 17/18 voor meer informatie.

 

Café de Rotterdammert 2016, fotograaf: Mieke van der Raay
Café de Rotterdammert 2016, fotograaf: Mieke van der Raay