Camping de Rotterdammert, seizoen 16-17

In de koude wintermaanden zitten de stamgasten van Café de Rotterdammert lekker warm met elkaar in de kroeg. Ze schelden op de sneeuw en verlangen naar de zon. Al is de zon in Nederland natuurlijk nooit zo lekker als de Franse zon. “Maar waarom gaan we dan niet naar de zon?” oppert Corrie, één van de trouwe bezoekers. En zo gezegd, zo gedaan. De tenten worden ingepakt, de auto krijgt een beurt en Nel, Anita, Corrie en Gerrie gaan op weg naar Franse baguettes et vin. Eenmaal aangekomen op Camping du Fromage blijkt alles toch niet zo relaxed te zijn als ze hadden verwacht. De zussen Gerrie en Corrie maken alsmaar ruzie, het vlees brandt aan op de barbecue en de jongens van de animatie beginnen de Rotterdammers aardig op hun zenuwen te werken. Net als ze denken dat ze alles hebben gehad en kunnen gaan genieten van hun welverdiende croissants arriveren daar hun buren. En deze buren zorgen ervoor dat hun vakantie een hele andere wending krijgt.

 

Een humoristische en muzikale voorstelling in drie bedrijven met bekende liedjes en swingende dansen.

 

Spelers: Maria, Vera, Hans, Annette, Ellie, Marlies, Miranda, Katalin en Dylan.

Gastacteur: Aron Elstak

 

Tekst en regie: Annemieke Elstak-van der Linde

Choreograaf: Mitchell Amsterdam

Muzikale leiding: Aron Elstak

Techniek: Marc Hagen

Flyer ontwerp: Mitchell Amsterdam

Artistiek leiding: Annemieke Elstak-van der Linde

 

Speeldata:

20,27 mei: 20.00u

21,28 mei: 14.30u

 

Adres: Buurt- en speeltuinvereniging IJsselmonde, Hendrik van Winkelhofstraat 10, Rotterdam.

Reserveren: boekingen@theatergroepmangrove.nl (reserveren is verplicht i.v.m. beperkt aantal zitplaatsen per voorstelling)

Prijs: €12,50 (let op: er kan alleen cash betaald worden)

Belangrijk: De voorstelling vindt plaats op een buitenlocatie. Zorg er voor dat u warm gekleed bent.

 

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Rotterdam, Erasmus stichting, Buurt- en speeltuinvereniging IJsselmonde.